RING OSS - 0480-70 86 63

Byggställning Kalmar län

RING OSS - 0480-70 86 63

Väderskydd

Väderskydd i Kalmar län

Vi hyr ut väderskydd i hela Kalmar län. Våra väderskydd skyddar effektivt både ert bygg- eller renoveringsobjekt mot väder och vind - men också era anställda. Det är svårt att styra över vädret när man jobbar utomhus - framför allt om man bor i Kalmar län med skiftande årstider.

För att skydda fastigheten samt hantverkarna behövs oftast ett väderskydd kopplat till er byggställning i Kalmar län. Väderskyddet är dessutom otroligt viktigt för att skydda fastigheten från att dra åt sig fukt. Se därför till att även beställ ett skräddarsytt väderskydd tillsammans med den byggställning i Kalmar län som ni hyr av oss.

Kontakta oss för uthyrning av väderskydd i Kalmar län!

Så fungerar våra väderskydd

När ni anlitar oss för uthyrning av väderskydd i Kalmar län tillhandahåller vi väderskydd som effektivt skyddar mot:

  • Solens alltför heta strålar.
  • Vinden som blåser mot hantverkarna men som också kan föra med sig löv, sand och grus.
  • All form av nederbörd som regn, snö och hagel.

Vi har tagit fram så bra väderskydd som möjligt. Även om väderskyddet ska skydda mot yttre faktorer är det fortfarande viktigt att de kan släppa igenom ljus. Våra väderskydd har bra ljusgenomsläpp samtidigt som de skyddar fastighet och personal.

Små eller stora väderskydd?

Behöver ni stora väderskydd eller behöver ni endast skydda enstaka objekt, som till exempel fönster? Vi har väderskydd som är ändamålsenliga både för större fasader och för mindre fönster. Det är ju onödigt att hyra hela fasadväderskydd om man endast ska renovera några fönster. Då räcker det med ett fönsterparaply som täcker det nödvändiga fönstret medan fönsterrenoveringen pågår. Är det i stället så att man arbetar med en hel fasad på ett hus med flera våningar, ja då behövs stora väderskydd på 100-tals kvadratmeter. I sådana fall, kommer vi ut med väderskyddet och monterar det åt er.