RING OSS - 0480-70 86 63

Byggställning Kalmar län

RING OSS - 0480-70 86 63

Byggställning

Byggställning i Kalmar län

När ni anlitar oss för uthyrning av byggställning i Kalmar län, ser vi till så att er byggarbetsplats uppfyller alla säkerhetsföreskrifter när det kommer till själva byggställningen och arbetet kring den. Vi arbetar nämligen enbart med säkra byggställningar i Kalmar län. Vi följer Arbetsmiljöverkets rekommendationer för byggnadsställning. Ni ska känna er trygga med oss.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ert företag med våra byggställningar i Kalmar län.

Totalleverantör av byggställningar

När ni anlitar oss för uthyrning av era byggställningar ser vi till att ni får rätt byggställning i Kalmar län för ert projekt. Vi fraktar sedan ut rätt byggställning till den plats där ni behöver den. Vi monterar dessutom alltid upp vår byggställning åt alla vara kunder. Allt för att säkerställa att vå byggställning i Kalmar län är säker. Säkerhetsarbetet är en viktig del av vårt arbete. 

När ni är färdiga med den byggställning som ni har hyrt så hämtar vi upp den. Ni behöver inte tänka på någonting av kringarbetet. 

Vi renoverar våra byggställningar kontinuerligt för att säkerställa att de lever upp till Arbetsmiljöverkets föreskrifter och är ett säkert arbetsverktyg. Vi förvarar sedan byggställningarna på ett säkert sätt på vårt lager.