RING OSS - 0480-70 86 63

Byggställning Kalmar län

RING OSS - 0480-70 86 63

Om oss

Om oss

Välkommen till Ställningar i Småland AB! Vi är en byggfirma som hyr ut byggställning i Kalmar län. På vårt företag är alla anställda erfarna experter på både byggställningar och väderskydd. I hela Kalmar län hyr vi ut byggnadsställning med tillhörande väderskydd till alla slags bygg- och renoveringsbolag.

Under höst- och vintermånaderna har vi riklig nederbörd i Kalmar, liksom på andra ställen i vårt avlånga land. Byggsäsongen fortsätter oavsett väder. Därför är det viktigt att vi skyddar våra arbetsplatser i förväg och är beredda för eventuella väderomslag. Som arbets- och uppdragsgivare har man ansvar för sina hantverkare enligt lag.

Kontakta oss när ni vill hyra byggställning i Kalmar län och tillhörande väderskydd! Av oss får ni kostnadsfri offert!

Vi gör arbetsplatser säkrare

Vi kan hjälpa alla arbetsgivare och uppdragsgivare att säkerställa en säker arbetsplats för alla sina medarbetare. Direkt ett arbete sker över två meter ovan markplanet, krävs det säkra byggställningar.

Det är självklart att den byggställning i Kalmar län som ni hyr av oss ska vara säker. Att välja ett väderskydd ökar nämligen också säkerheten efter som det skyddar både er hyrda byggställning och era hantverkare. Våra byggställningar uppfyller alla krav som ställs på dem i enlighet med Arbetsmiljöverkets föreskrifter.