Byggställning Kalmar län

RING OSS - 0480-70 86 63

Om oss

Om oss

Välkommen till Ställningar i Småland AB! Vi är en byggfirma som hyr ut byggställning i Kalmar län. På vårt företag är alla anställda erfarna experter på både byggställningar och väderskydd. I hela Kalmar län hyr vi ut byggnadsställning med tillhörande väderskydd till alla slags bygg- och renoveringsbolag.

Under höst- och vintermånaderna har vi riklig nederbörd i Kalmar, liksom på andra ställen i vårt avlånga land. Byggsäsongen fortsätter oavsett väder. Därför är det viktigt att vi skyddar våra arbetsplatser i förväg och är beredda för eventuella väderomslag. Som arbets- och uppdragsgivare har man ansvar för sina hantverkare enligt lag.

Vi gör arbetsplatser säkrare

Vi kan hjälpa alla arbetsgivare och uppdragsgivare att säkerställa en säker arbetsplats för alla sina medarbetare. Direkt ett arbete sker över två meter ovan markplanet, krävs det säkra byggställningar.

Det är självklart att den byggställning i Kalmar län som ni hyr av oss ska vara säker. Att välja ett väderskydd ökar nämligen också säkerheten efter som det skyddar både er hyrda byggställning och era hantverkare. Våra byggställningar uppfyller alla krav som ställs på dem i enlighet med Arbetsmiljöverkets föreskrifter.

Ta därför kontakt med oss när ni vill hyra byggställning i Kalmar län och tillhörande väderskydd! Av oss får ni kostnadsfri offert!

Ställningar i Småland AB


SVAMPVÄGEN 11
382 46 Nybro

0480-70 86 63

[javascript protected email address]

559068-9443


Byggställning

Väderskydd


logo-image

Om Oss

Vi hyr ut, monterar, transporterar och förvarar byggställningar åt bygg- och entreprenörföretag.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Ställningar i Småland AB

Org nr: 559068-9443
SVAMPVÄGEN 11
382 46 Nybro
Tel: 0480-70 86 63

Hitta hit